Sloten Service - Praktische Informatie
Oldtimer Slot Revisie
Oldtimer Slot Revisie
Oldtimer Slot Revisie

Werkwijze


Vul het opdrachtformulier in. U ontvangt per email een bevestiging met uw bestelnummer. Stuur uw slot naar ons (Contact Gegevens). U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. Wij onderzoeken uw slot. Indien nodig ontvangt u een offerte. Wij voeren de sloten service opdracht uit. U betaalt en ontvangt uw slot retour per post. Wij kunnen uw slot(en) ook verchromen, dit wordt gedaan door een professioneel extern bedrijf.

Levertijd en Quick Service


Een sloten service opdracht heeft een levertijd van circa drie maanden. We hebben ook een quick service: de opdracht wordt dan met prioriteit uitgevoerd en de levertijd is één tot twee weken. Wij zetten dan extra capaciteit in om uw opdracht uit te voeren. U betaalt 50 procent extra voor een quick service opdracht.

Prijzen


Na ontvangst onderzoeken wij uw slot en stellen vast wat de sloten service opdracht zal kosten. Als de opdracht niet duurder is dan onderstaande prijzen dan wordt uw opdracht zonder verder bericht uitgevoerd. Als het wel duurder is dan ontvangt u eerst een offerte. U betaalt ook verzendkosten. Als u de sloten service opdracht laat uitvoeren dan betaalt u het intake onderzoek niet. Als u de opdracht niet laat uitvoeren dan betaalt u alleen het intake onderzoek plus de verzendkosten. Onderstaande prijzen zijn exclusief eventueel verchromen.

DienstPrijs
geslepen cilindersleutel voor standaard slot€ 65,00
geslepen cilindersleutel voor contactslot€ 120,00
geslepen banen/boring/tibbe/chubb sleutel voor standaard slot€ 75,00
geslepen banen/boring/tibbe/chubb sleutel voor contactslot€ 150,00
geslepen cilindersleutel naar slot met nummer€ 28,00
extra geslepen cilindersleutel€ 5,00
extra geslepen banen/boring/tibbe/chubb sleutel€ 9,00
intake onderzoek€ 10,00


Op onze Vraag & Antwoord pagina staan antwoorden op veel gestelde vragen.

Uw Voordelen

  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten

Veilig Betalen